22. sep. 2009

Bralna kazala



Narejena so z Distress Inki in Inkadinkado štampiljkami. Saj so mi še kar všeč, ampak tile famozni distressi so me kar nekako hladno pustili. Vintage look ni preveč moj stil, jaz sem bolj za močne in žive barve. ;-))

lp,

Suzi

18. sep. 2009

Princeske, ježki, zajčki in še kaj

So nastali iz skrčljive folije že pred časom. Nekateri so čakali že čisto skončani, nekatere sem skončala prejšnji teden. Tale grmada obeskov za mobitele (ali kaj drugega) je namenjena za Mačjelovko .





Za konec še obvezno ena gasilska :-))


Motive sem odtisnila z črnim StazOnom na skrčljivo plastiko (barva frosted), Motive sem pobarvala z suhimi akvarelnimi barvicami, potem pa folijo skrčla v pečici. Skrčene koščke sem nato po hrapavi strani za zaščito premazala z prozornim lakom, nekatere pa z Glossy Accents. Dodala sem še perlico in zankico za mobitel.
lp,
Suzi

14. sep. 2009

Patterned bugs

... je ime štampiljki, ki sem jo uporabila na voščilnici. Kupila sem jo sicer še pred poletjem, pa je nekako komaj zdaj prišla na vrsto.




Za osnovo sem uporabila kvadratno voščilnico iz serije DCWV Card Kit in a Stack (ne vem več iz katere serije), en vzorčast papir za podlogo, bel šeleshamer na katerega sem odtisnila metuljčke ter seveda nepogrešljive Prima rožice nakičene z kristalčki. Nekatere metuljčke sem še poudarila z 3D tehniko (se pravi še 1x odtisnila, izrezala in z 3D blazinicami nalepila preko osnovnega odtisa na voščilnici). Vsem pa sem poudarila tipalke z Sakurinim Glaze pisalom.


lp,

Suzi

11. sep. 2009

Plastik fantastik uhančki

Uhančki narejeni iz skrčljive folije z odtisi štampiljk. Nekateri imajo dodan še swarovski kristalček, nekateri so se mi pa zdeli lepši brez. Čisto preprosto in zelo hitro narejeno. ;-))













lp,
Suzi

5. sep. 2009

Metuljček







Slikce so nastale na letošnjem dopustu, na Hvaru. Že dolgo nisem videla toliko metuljev, tako pisanih in raznolikih - slikat pa sem uspela le tega, ki je obletaval bougainvilleo na sosednji terasi.
lp,
Suzi