25. jul. 2009

Ob rojstvu

Tak kupček zahval sem pripravila, da bi jih poslala vsem, ki so nam poslali čestitke, telegrame, lepe želje in misli ter darilca ob rojstvu Vita. Ker jih je bilo ogromno je trajalo kar nekaj časa, da sem vse naredila....

Za osnovo sem uporabila DCWV Card Kit in a Stack iz različnih serij. Na prvo stran sem nalepila Penny Black odtis "Party Animals" pobarvan z akvarelnimi barvicami ter izštancane barvne krogce v katerih je izpisano ime našega dečka, datum in ura rojstva ter porodna teža in višina. V notranjost pa sem zapisala zahvale in dodala fotografije.
Na zadnjo stran pa sem odtisnila svojo novo štampiljko, pri nabavi katere mi je prijazno pomagala Marna .


lp,
Suzi

21. jul. 2009

Pujsi

Tele pujse sem delala že lani in ker so bili med otroci pravi hit, sem morala nujno naredit nove. Nastali so sicer že skupaj z kužoni, ampak si zaslužijo svojo fotko:




Polakirani še niso, zaenkrat sem še malo počakala z tessarolovim lakom za čolne, ker sem hotela testirat Pebeo lak. Saj vem, tapridni vse pobrusijo in potem sploh ne rabijo lakirat. ;-)) (jaz sem bolj lene sorte ;-().

lp,
Suzi

10. jul. 2009

Kužoni

Tokrat za spremembo pokažem nekaj drugačnega, da ne bodo zmeraj čestitke. :-)) Majhni magnetki narejeni iz fimo mase.



Čaka me še lakiranje - odkar so ukinili tadober fimo lak (tisti, ki ni bil na vodni osnovi) iščem njegov najboljši približek. Tisti na vodni osnovi je čisto preveč pocast in lepljiv, pa še takega lepega glossy efekta ne da. Zdaj sem kupila tessarolovega alkidnega za čolne, upam, da bo ok. Me pa zanima s čim lakirate fimo mojstrice?
lp,
Suzi
PS: tile magnetki naj bi bili približek škotskih terierčkov.

2. jul. 2009

4 pisane

4 nove, na brzino - pisane in sladke. Narejene iz domačih zalog za zalogo ;-)), zato imajo osrednji piškotek prazen - tam pride napis z imenom ali voščilom.


Pa še obvezna gasilska:
Uporabljeno:
- osnove voščilnic so iz kompletov DCWV Card Kit In a Stack
- 3D nalepke
- piškotna štanca
- Cuttlebug embosirna plošča Swiss Dots
- barvne blazinice za senčenje
lp,
Suzi